15 FEB, 2018
project
  • #Sanitare
  • #Cabine dus
  • #Libertatea oferita de cabinele de dus Optima

LIBERTATE MAXIMA SUB DUȘ

Alege experiența care ți se potrivește!

O gamă variată de cabine, fiecare oferă o experiență diferită! Suntem la curent cu noile trend-uri și ne aducem contribuția la stilurile de viață românești. Libertatea, atât de scump câștigată, se poate găsi și în rutina zilnică, printr-un duș relaxant, care oferă spațiul necesar pentru ca TU să te simți în largul tău. Prin selecția materialelor și proiectare obținem un produs final la cel mai bun raport calitate-preț.

Atunci cand vorbim despre LIBERTATE, vorbim de fapt despre ...

plan
CONFORT - Spațiul conferă CONFORT

Libertatea se măsoară în câte uși îți sunt deschise în lume. Cabinele OPTIMA au doar două uși, dar îți oferă tot atât de multe senzații. Spațiul generos și libertatea de mișcare duce la un maxim confort, indiferent că ești la munte, la mare, sau sub duș.

plan
ESTETICA ne atrage atenția

Cum preferințele oamenilor se schimbă odată cu trecerea timpului, OPTIMA a combinat stilul clasic cu cel modern, cercetând și anticipând piața viitoare pentru o investiție sigură pe viitor. Nevoia umanității de a fi constant în pas cu mondenul este un punct important în dezvoltarea tehnologiilor cabinelor OPTIMA.

plan
CALITATEA se regăsește în detalii

Un ansamblu de calitate presupune și componente de calitate. Cabinele OPTIMA înseamnă accesorii de calitate, rezistente în timp. Cadrele de aluminiu, împreună cu accesoriile electrice utile, sunt îmbinate astfel încât experiența sub duș să se apropie cât mai mult de cea a libertății.

plan
RELAXARE prin functiile de hidromasaj

Hidromasajul, alături de funcțiile media, sunt de ultimă oră în domeniul cabinelor de duș. Pentru a-ți asigura relaxarea, modul de operare al funcțiilor este simplu și special conceput pentru cea mai mișto și sănătoasă senzație sub duș. Hidromasajul acționează ca un masaj manual, relaxând mușchii și dilatând vasele de sânge. Astfel că te poți bucura de maxima energie pe care ți-o poate oferi un duș de calitate.

Comentarii si recenzii
  • Marius Gandila
    30 Aprilie 2018
    Buna ziua, Imi puteti da mai multe detalii referitoare la cabinele de dus? Gen dimensiuni si montaj? Si unde gasesc produsele pentru achizitie?
    • Optima-h2o
      2 Mai 2018
      Buna ziua, detaliile tehnice se regasesc pe site la descrierea ficarei cabine in parte, in fisa tehnica. Pentru achizitoanare va trebui sa sunati unul dintre agentii nostri, in functie de zona unde sunteti, vizitai pagina de contact a site-ului.
  • Distribuitor instalatii
    6 Iunie 2018
    Aceste cabine se potrivesc foarte bine pe multe tipuri de bai moderne, cu conditia ca baile sa fie incapatoare. Nu merg spre exemplu la baile mici din blocurile de locuinte. Hidromasajul merita tot efortul financiar insa. Recomand.
Comentati articolul